Ensemble Duo Vrieswijk – Toxopeus bij Leythenrode

Het ensemble Duo Vrieswijk – Toxopeus verzorgt een klassiek kamerconcert bij Verpleeghuis Leythenrode. Het duo bestaande uit saxofonist Annelies Vrieswijk en pianist Mark Toxopeus, speelt voor de bewoners en andere belangstellenden stukken van onder andere Schumann, Brahms en Chopin. Het concert vindt plaats op zaterdag 5 september en begint om 19.30 uur. Het duurt een uur en wordt onderbroken door een pauze. De kaartjes die 3,50 euro kosten, zijn vanaf woensdag 2 september te koop in het Verpleeghuis aan de Hoogmadeseweg 55.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline