Woonzorgcentrum Rijn en Vliet en verpleeghuis Zuydtwijck beter bereikbaar

Op zondag 30 augustus voert Connexxion een nieuwe dienstregeling in. Om woonzorgcentrum Rijn en Vliet en verpleeghuis Zuydtwijck beter bereikbaar te maken, wordt buslijn 14 ingevoerd. Deze lijn rijdt vanaf de Aaltje Noordewierlaan, Fortuinwijk, Tuinstadwijk en de Breestraat naar Leiden Centraal en vervolgens verder naar Leiderdorp Leyhof. Ook de Koninginnelaan wordt door deze bus aangedaan. Bus 13 gaat minder vaak rijden, en krijgt een kortere route. Vanaf station De Vink rijdt de bus voortaan over de Vijf Meilaan rechtstreeks naar de Rosenburgh, dus niet meer via de Fortuinwijk. Er komt een nieuwe halte bij winkelcentrum De Luifelbaan. De route vanaf de Rosenburgh via station Lammenschans, de Breestraat en het Centraal Station naar Leiderdorp verandert niet.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline