Ruim 1.100 handtekeningen voor opknappen Stevensbloem

De PvdA heeft ruim 1.100 handtekeningen verzameld, in het kader van de actie `Stevensbloem nu opknappen’. Afgelopen vrijdag werden de 1.169 handtekeningen overhandigd aan de eigenaar van het winkelcentrum Urban Interest. De PvdA was de actie begonnen omdat Urban Interest de bouwplannen op de lange baan geschoven zou hebben, vanwege minder goede ervaringen met de gemeente. Dit is volgens de directeur van Urban Interest echter niet het geval, zo bleek in een gesprek tussen hem en de PvdA/. De directeur verklaarde dat het uitvoeringsplan voor het vernieuwde winkelcentrum inmiddels klaarligt en dat ook de gemeente het daarmee eens is. Wel is er met de omwonenden en Digros nog overleg gaande over de laad- en loslocatie. Nog dit jaar zal de gemeenteraad het bestemmingsplan, waarbinnen de goedkeuring geregeld is, behandelen. Als er geen bezwaren tegen het plan komen, kan de bouw na de vaststelling beginnen.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline