Weer flink aantal personen aangehouden voor rijden onder invloed

3

In de nacht van vrijdag op zaterdag, rond 01.10 uur, werd de politie getipt over een vrouw, die haar fiets niet meer kon besturen en regelmatig viel. Daarbij beschadigde de aangeschoten vrouw meerdere geparkeerde auto’s. De uitslag van de ademanalyse van deze 25-jarige Rijnsburgse gaf aan, dat zij veel te veel had gedronken.
In dezelfde nacht, rond 04.10 uur, zagen agenten op het Levendaal een 24-jarige Leidenaar met zijn snorfiets onderuit gaan. Een vriend, die achterop zat raakte daarbij licht gewond. De Leidenaar had ruim drie maal de toegestane hoeveelheid alcohol in het verkeer geconsumeerd. Daarnaast had hij ook geen rijbewijs.

Ook zondag was het weer raak en werd een 37-jarige Leidenaar op een snorfiets van de weg gehaald met een stuk in zijn kraag. Kort daarna, rond 05.45 uur werd op de Ter Haarkade een 24-jarige automobilist uit Leiden aangehouden, die bovendien iedere medewerking naar een onderzoek van zijn alcoholgebruik weigerde. De man raakte zijn rijbewijs kwijt en kreeg een proces-verbaal.
Zondagavond hield de politie rond 20.00 uur 46-jarige man uit Leiden aan, die dronken op zijn snorfiets over de Lammenschansweg reed. Ook van hem is het rijbewijs ingenomen.

Delen

3 reacties

  1. Op de fiets vindt ik het wel kunnen ze nemen in ieder geval niet de auto… In de auto met alcohol op is gewoon NOOIT meer een rijbewijs…

  2. Als je gooed hebt gelezen dan zie je dat op de fiets ook niet kan, het zal jouw auto maar zijn waar ze met d’r dronkenkop tegenaan rijden en bijna 100% zeker dat er geen naam en adres achter blijft, nee niet drinken in het verkeer is echt het beste want ook 1 biertje kan goed verkeerd vallen.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline