Twee gewonden bij frontale aanrijding op Herensingel

Gisteravond zijn op de Herensingel twee auto’s frontaal op alkaar gebotst. Daarbij raakten beide bestuurders gewond. Een 41-jarige automobilist uit Leiden kwam op de verkeerde weghelft terecht en botste tegen de auto van een 33-jarige plaatsgenoot. Deze schoot vervolgens door tegen twee geparkeerde auto’s.

De 33-jarige man liep letsel aan zijn elleboog op en werd overgebracht naar het LUMC. De 41-jarige man naar het Rijnland Ziekenhuis. Hij had schouderletsel. Beide auto’s raakten total loss. De geparkeerde auto’s hadden lichte schade.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline