Vernieuwde stadsportal Leiden.nl

De website Leiden.nl is vernieuwd en voortaan in vier talen beschikbaar, Nederlands, Engels, Duits en Frans. Naast touristische informatie biedt de site rubrieken over wonen, werken en leren in Leiden. Ook Leids nieuws van verschillende lokale media heeft een plekje op de website. De site met informatie van de gemeente Leiden blijft als vanouds te vinden op www.leiden.nl/gemeente.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline