Rabobank Wensenfonds weer van start

1

Vanaf nu kan het publiek weer stemmen op de site van het Rabobank Wensenfonds. De jury heeft 54 wensen genomineerd, waarvan er een aantal uitgevoerd gaat worden. Het Wensenfonds ontving dit jaar in totaal 172 wensen. Een jury bestaande uit zeven vertegenwoordigers van verschillende maatschappelijke organisaties waaronder Gert-Jan Cornel (directeur bij PRIMO nh, adviesbureau voor sociaal beleid), Esta Hoogervorst (journalist en adviseur PR en communicatie) en René de Jong (algemeen directeur Rabobank Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest), heeft bepaald welke 54 wensen mogen meedingen naar vervulling. De inwoners van Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest kunnen op www.rabobankwensenfonds.nl hun stem uitbrengen. In september worden de winnaars bekendgemaakt.

Er kan onder andere gestemd worden op een buitenkeuken voor Verpleeghuis Van Wijckerslooth, jeu de boules ballen voor Seniorenplatform Merenwijk-Noord, de inhuur van Tartuffe voor Zonnebloem “De Driesprong”, en een een rolstoeldansfeest voor Jespa/Jesdancers.

Delen

1 reactie

  1. of kijk eens op wens 40 een Lelievlet voor de Zeeverkenners Jan van Galen in Leiden. Dat is ook de moeite waard. Een nieuwe veilige zeilboot waar vele kinderen weer jaren plezier van kunnen hebben.

    Namens de Zeeverkenners alvast bedankt voor de stem.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline