Actie PvdA voor opknappen Stevensbloem

De PvdA is begonnen met een handtekeningenactie voor het opknappen van winkelcentrum Stevensbloem in de Stevenshof. Afgelopen zaterdag haalde de partij al honderden handtekeningen op. Verder verspreidt de partij 5.000 kaarten en kunnen mensen steunbetuigingen plaatsen op www.leiden.pvda.nl.De PvdA startte deze actie nadat Urban Interest, eigenaar van de Stevensbloem, bekendmaakte de opknapbeurt uit te stellen.

“Ze spelen een spelletje over de hoofden van de buurtbewoners. Die willen gewoon leuke winkeltjes en goede supermarkten. Als de eigenaren er vaart achter zetten kunnen ze makkelijk nog dit jaar beginnen, maar ze willen gewoon niet,” aldus fractievoorzitter Henny Keereweer.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline