Rilana Erades met DSWN op weg naar 3de landstitel op rij

De Leidse topdarster Rilana Erades heeft afgelopen zaterdag met haar Haagse team DSWN de halve finale bereikt in de strijd om de landstitel bij de dames. DSWN versloeg met veel machtsvertoon hun tegenstanders in de poule te weten RDB (Nijmegen) 10-1, DTV (Tilburg) 10-1 en SDC (Kampen) 10-1, Volgende week neemt DSWN het in de halve finale op tegen FDB (Sneek). Dit word een herhaling van de de halve finale van vorig jaar. Toen won DSWN met 6-5.

De halve finale en de finale worden zaterdag 20 juni gespeeld in de Heidenhal te Nieuwegein.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline