SP en D66 willen spoeddebat over Leugens Lammebrug

D66 en de SP willen dat er een spoeddebat over de ‘Lammebrugleugen’ komt. Tijdens dat debat moet worden stilgestaan bij de vermeende leugens van het provinciebestuur rondom de procedure rond de Oostvlietpolder bij de Raad van State. De provincie zou de Raad van State namelijk hebben gemeld dat de Lammebrug zou kunnen worden uitgebreid tot een vierbaansweg, terwijl een intern onderzoek uitwees dat dit onmogelijkwas.Eerder al legde enkele partijen het college schriftelijke vragen voor over deze kwestie. De antwoorden op die vragen boden de SP en D66 niet voldoende duidelijkheid. Ze willen nu dat de waarheid op tafel komt. “Het moet nu maar eens duidelijk worden of de provincie heeft gelogen tegen de Raad van State” aldus SP-statenlid Erik Maassen.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline