Informatieavond Rijnlandroute Stevenshof

Bewoners van de Stevenshof kunnen komende donderdag een informatieavond over de RijnlandRoute bijwonen. De avond wordt georganiseerd door de Wijkraad Stevenshof en gaat in op de stand van zaken rond de Rijnlandroute en de daaraan gekoppelde MER-procedure. De bijeenkomst begint met een presentatie van de alternatieve routes en uitleg over de MER-procedures. Daarna kunnen de aanwezigen vragen stellen aan het panel dat bestaat uit: mevrouw H. Neppérus, tweede kamerlid VVD en inwoonster van Voorschoten; de heer M. Loose, statenlid PvdA; wethouder J. Steegh; en de heer W. v.d. Pol, lid commissie RijnlandRoute Wijkraad Stevenshof.

De avond vindt plaats in buurtcentrum Stevenshof aan Trix Terwindtstraat 4, en begint om 20.00 uur.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline