PvdA aan de slag in de Mors

4

Afgelopen zaterdag heeft de PvdA de handen uit de mouwen gestoken op het Diamantplein. Er werden bladeren en andere rommel opgeruimd en door de winkeliersvereniging verstrekte boompjes en bolletjes geplant in de perkjes. Ook mocht het winkelend publiek vertellen wat er verbeterd kon worden in de Mors. De pasanten gaven onder andere aan dat er behoefte is aan meer bankjes bij de hondenuitlaatplek en dat de sloot achter de Agaathlaan, aan de grens met het sportterrein vol rommel ligt. De PvdA wil met deze en andere actiepunten aan de slag.

Delen

4 reacties

 1. Tuurlijk nog meer bankjes bij die schijtplek.Ze hadden een hek om het speelveldje moeten maken want nu schijten die honden  op het speelveldje opruimen ho maar.Maar als die honden op het uitrenveld schijten ruimen ze het wel op, ja anders  staan ze er nartuurlijk zelf in + dat geblaf waar je gestoord van wordt nee fijn hoor alles voor de hondjes het lijkt hier ondertussen wel hondskwartier.

 2.  

  @ Mar ben jij nou echt zo trots op je taalgebruik of ben jij een aso vrouwtje???

  Wie weet kom jij nog eens terug als hond maar dan wel netjes op de w.c. pot gaan zitten.

  Waar is onze honden belasting van 30 jaar lang heen gegaan???

  BILLY

 3. Billy,

  Dit heeft niks met een aso vrouwtje te maken,

  het is gewoon duidelijke taal zeggen wat je denkt zouden er meer moeten doen Billy…

   

 4.  

  Met duidelijke taal moet je dat dan zo grofaso kenbaar maken of ben je nooit op school geweest!!

  Als ik het er NIET mee eens ben maak ik het duidelijk met  A.B.N.

  Ach jij als je op wilt vallen ga zo door!!!!!!!!!

  BILLY

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline