Supermarktmedewerkers achtervolgen dief

Zondag, rond 18.50 uur, werd een 35-jarige Leidenaar betrapt op diefstal door een medewerker van een supermarkt aan het Levendaal. De Leidenaar bedreigde de medewerker met een priem en ging ervandoor. De politie, die op het Levendaal surveilleerde, zag de verdachte rennen, op de voet gevolgd door een aantal medewerkers van de supermarkt. Met de politieversterking kon de verdachte in de Spilsteeg worden gepakt. Hij zit nog vast.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline