Intentieovereenkomst ontwikkeling Kooiplein ondertekend

1

Wethouder Pieter van Woensel, directeur Marjo Visser van woningcorporatieDe Sleutels van Zijl en Vliet en Leon van Halder, directeur-generaal Wonen, Wijken en Integratie van het Ministerie van VROM en initiator vanhet aanjaagteam van VROM, ondertekenden gisteren een intentieovereenkomst over de ontwikkeling van het Kooiplein. In deze overeenkomst is vastgelegd dat de ondertekenaars samen gaan onderzoeken hoe het Kooipleinplan snel en realistisch ontwikkeld kan worden, waarbij het door de raad genomenprojectbesluit en vastgestelde bestemmingsplan Leiden Noord de uitgangspunten vormen.Bij het onderzoek, dat binnen drie maanden afgerond moet zijn, worden ook diverse marktpartijen betrokken.

Het is de bedoeling dat het Kooiplein het kloppend hart van Leiden Noord wordt, met een groter winkelaanbod, woon- en maatschappelijke voorzieningen en woningen in de huur- en koopsector.

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline