Lenferink verbaasd over ophef geluidsnormen

Burgemeester Henri Lenferink begrijpt niet veel van de ophef die is ontstaan, nadat hij een raadsbreed gesteunde motie naast zich neerlegde en toch maximum geluidsgrenzen vaststelde voor de viering van Leidens Ontzet. “De indiener van de motie (VVD-raadslid Krijn Boddé, red.) kon zich helemaal vinden in de bedoeling van de regels die we nu hanteren. Hij zag geen licht tussen mijn uitleg en de oproep in de motie”. Daarmee was dus feitelijk al aan de motie voldaan. Volgens Lenferink komt er ook absoluut geen heksenjacht op overtreders. “Aan hen wordt net als altijd netjes gevraagd of het wat minder kan. Alleen notoire overtreders krijgen problemen.”

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline