Tartuffe overhandigt 3 oktober cd aan burgemeester

3

Woensdagmiddag keken marktbezoekers hun ogen uit toen ze twee nog echtere Leidse dames naar het stadhuis zagen schuifelen. Het was het Leidse cabaretduo Tartuffe op weg naar burgemeester Lenferink. De werkkamer van de burgemeester werd ongetoverd tot mini-schouwburg en de dames gaven hem een privé-optreden. Zo verliep de officiële overhandiging van de cd met het nummer ‘3 Oktober is van ons’. Nadat Lenferink de cd in ontvangst had genomen, zongen ze het met z’n drietjes voor klein publiek.

De cd is voor slechts 4 euro te koop bij Sleutelstad en ook via de website www.tartuffe.nl.

Delen

3 reacties

 1. frits van der mark op

  Gefeliciteerd dames Tartuffe,

   

  Alweer drie maanden geleden was de opname van het ‘Drie oktober is van ons!’ lied. Zeemanskoor Rumor di Mare zong met veel plezier de refreinen mee. We hopen dat met ingang van dit jaar het lied tijdens de 3 oktober feesten vele malen te horen zal zijn.  

  Veel succes,

  __________________________
  Frits van der Mark
  PR & Boekingen Zeemanskoor Rumor di Mare

  http://www.rumordimare.nl

   

 2. Berend van Delden op

  Wat moet de Digros tas zo pontificaal in beeld? Heeft de linkse burgermeester van deze – voor de rest – fatsoenlijke stad dat zo maar goed gevonden?

  Ben van Delden (mijn echte naam, ik heb niets te verbergen)

   

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline