Maters & Hermsen wint Grand Prix Bedrijfsmedia

Voor Maters & Hermsen, was het afgelopen donderdag groot feest. Het Leidse bureau voor bedrijfsjournalistiek, scoorde namelijk hoge ogen op de Nederlandse Grand Prix Bedrijfsmedia. Maar liefst twee bladen die dit bedrijf in opdracht produceert, wonnen een eerste prijs. Het personeelsblad ‘Mijn Zorg’ van Achmea Zorg ontving de eerste prijs in de categorie Interne media en de publiekskrant ‘Politiepost’ van de Politie Rotterdam-Rijnmond won in de categorie Externe media. Van beide bladen heeft het Leidse bedrijf ook het concept ontwikkeld.

De wedstrijd werd georganiseerd door Logeion, de landelijke vereniging van communicatieprofessionals en vond voor de elfde keer plaats. In totaal deden er 80 relatiemedia mee. Maters & Hermsen is in 1993 opgericht door Fred Hermsen en Jeroen Maters, die toen hun studie aan de universiteit afgerond hadden.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline