3 Oktoberhutspot dit jaar bij Hooglandse Kerk

1

Hutspot eten kan dit jaar op de avond van 2 oktober niet bij de Pieterskerk in verband met de verbouwing van die kerk. Daarom wordt uitgeweken naar een alternatieve locatie; de autovrije Hooglandse Kerkgracht. Ook in de toekomst blijft de Hooglandse Kerkgracht de plek waar voortaan de Hutspot wordt opgeschept voor (inmiddels) zo’n 3300 Leidenaren. De plek sluit goed aan bij de start van de taptoe op de Kaasmarkt. (Archieffoto: Chris de Waard).

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline