Nieuwe Energie opent deuren voor publiek

Komende vrijdag wordt Nieuwe Energie officieel geopend. De oude Leidse textielfabriek van Clos & Leembruggen is het afgelopen jaar omgetoverd tot een multifunctioneel gebouw, dat onder andere de Dag- en Nachtopvang van Stichting De Binnenvest, een restaurant van het ROC en het Huis van de Communicatie huisvest.Na de officiële opening, die alleen toegankelijk is voor genodigden, opent Nieuwe Energie om 16.00 uur de deuren voor het publiek.

Belangstellenden kunnen een aantal ruimtes en kantoren bezichtigen en een film van de gemeente bekijken. Ook zijn er hapjes en drankjes en diverse vrolijke activiteiten. Het open huis duurt tot 18.00 uur. Nieuwe Energie is te vinden aan de 3e Binnenvestgracht 23.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline