Informatieavond Rijnlandroute voor Stevenshof

1

Bewoners van de Stevenshof die zich willen laten informeren over de stand van zaken rond de Rijnlandroute in combinatie met hun woonwijk, kunnen volgende week donderdag om 20.00 uur terecht in Buurtcentrum Stevenshof aan de Trix Terwindtstraat 4.Daar organiseert de Wijkraad Stevenshof namelijk een informatieavond over deze route. de Provincie, Gemeente en enkele actiegroepen zullen hun visie op de Rijnlandroute geven. Daarna vindt er onder de bezielende leiding van Elles de Bruin, journaliste bij RTV-West en de VPRO, een discussie plaats.

De Wijkraad Stevenshof is van mening dat de gemeente Leiden wat betreft de Stevenshof een steek heeft laten vallen in de stellingname. Volgens de planning loopt een deel van de Rijnlandroute door de weilanden langs de Stevenshof. Dit levert naar verwachting overlast op en is in strijd met het concept-bestemmingsplan Stevenshof 2004, aldus de raad.

Delen

1 reactie

  1. De bewoners van de Stevenshof hoeven zich nergens druk over te maken. Het maakt geen fluit uit of je er nou tegen gaat protesteren of niet, de gemeente wil niet eens weten dat er een stevenshof bestaat. Laat staan dat er ook nog mensen wonen! Dat domme volk doet alleen maar dienst als “aantal inwoners” die nut hebben als vulling voor de bepaling van salarissen voor bepaalde bestuurders.

    Alleen als er iets te verdienen valt aan de bewoners staan ze vooraan te trappelen om weer een nieuwe belastig vorm door te drammen. Speciaal voor de bewoners van de Stevenshof. Schrijf dit op en sluit het in de kluis om dan over een paar maanden dit stuk papier weer tevoorschijn te halen wat de uitkomst is van een “spoedvergadering” van het gemeentebestuur. 

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline