Stevenshof lucht hart bij SP

1

Komende donderdagavond bieden het bestuur en de fractie van de Leidse SP, een luisterend oor aan de bewoners van de Stevenshof.Tussen 20.00 en 21.30 uur, kunnen de bewoners terecht in het Wijkcentrum aan de Trix Terwindtstraat. Hier kunnen zij met de partij spreken over de ontwikkelingen rond de Rijnlandroute, parkeerproblemen in de wijk, de hoeveelheid speelgelegenheid, openbaarvervoerverbindingen en alle andere zaken die hen bezighouden.

Delen

1 reactie

  1. Ik ben erg benieuwd wat er uit deze avond komt. In ieder geval ben ik blij dat de SP weer kritisch staat tegenover de Rijnlandroute…..

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline