Dakloze dief tijdelijk onderdak op politiebureau

Een 28-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, is zaterdagochtend rond 05.30 aangehouden door de politie. De bewoners van een huis aan de Nieuwe Rijn werden wakker van een hoop herrie in hun woning. Het werd hun al snel duidelijk, dat er was ingebroken, waarbij een laptop was meegenomen. Getuigen konden de politie een nauwkeurig signalement van de mogelijke dader geven. De man werd aangehouden na een korte achtervolging vanaf de Oosterkerkstraat. De bewuste laptop was nog in zijn bezit. De verdachte is door de politie in verzekering gesteld.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline