Winterse tochtjes over Leidse grachten

2

Natuurlijk hopen veel Leidenaars deze winter schaatstochten te maken over de Leidse grachten en andere wateren. Ook als Koning Winter niet voor vorst zorgt, hoeven zij het contact met het water niet te missen.Rederij “de Oude Rijn” organiseert deze winter namelijk vaartochtjes door de Leidse wateren. In de door een grote kachel verwarmde Oude Rijn, kunnen zowel ’s morgens, ’s middags als ’s avonds vaartochtjes gemaakt worden, waarbij de kelen met behulp van chocolademelk en glühwein op temperatuur blijven.

De boot biedt plaats aan maximaal 18 personen.Op www.kadootjesenbootjes.nl is meer informatie te vinden.

Delen

2 reacties

  1. Deze eigenaar timmert wel aan de weg (water)( zie opslag van boten naast zijn horeca gelegenheid) Maar zal wel vriendjes hebben bij de gemeente, als ik mijn afvalzak even te vroeg buiten zet dan ………. maar opslag van boten mag.

    Maar het idee is leuk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline