Van Spronsen nieuw duo-raadslid voor GroenLinks

2

Ivo van Spronsen gaat zich als duo-raadslid voor GroenLinks inzetten om student en burger in de stad dichterbij elkaar te brengen. In de commissie Ruimte en Bereikbaarheid zal hij het nieuwe raadslid Pieter Kos ondersteunen op het vlak van ruimtelijke ordening en verkeer en vervoer. Hij neemt daarmee het stokje van Lex van Wijngaarden over.

Van Spronsen was eerder actief binnen zijn voormalige studentenvereniging SSR en is nog steeds lid van het bestuur van de oud-leden stichting. Ivo van Spronsen is werkstudent en studeert binnenkort af als Amerikanist. Hij woont zijn hele leven al in Leiden.

Delen

2 reacties

  1. Harry Schoch op

    Veel succes, van Spronsen! Om te beginnen met de (liefst niet) verbreding van de A4 bij Leiderdorp, Zoeterwoude en…..Leiden…..

  2. Vertel mij afstuderen als amerikanist… wat is dat?? en niet wonende aldaar.

     a.u.b. toch maar in Leiden blijven als nieuw duo-raadslid voor Groenlinks.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline