Gewapende overval op supermarkt in Voorschoten

Gisteravond omstreeks 21.00 uur vond in het Planciusplantsoen in Voorschoten een gewapende overval plaats op een supermarkt. Het personeel was net bezig de zaak af te sluiten toen er twee gewapende overvallers binnenkwamen. Het personeel werden in een kamer opgesloten, op de grond geduwd en bedreigd. De overvallers ontkwamen met de buit en zijn sindsdien voortvluchtig.

De Politie Hollands Midden is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. Heeft u op donderdagavond 6 december tussen 20.00 en 22.00 uur iets in de buurt van de supermarkt gezien, meldt u dit dan bij Politie Hollands Midden, via tel. 0900-8844.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline