Ook nieuw college krijgt ‘Groeten uit de Oostvlietpolder’

2

De Vereniging Vrienden Oostvlietpolder (VVO) heeft acht nieuwe ansichtkaarten gemaakt, met de ‘Groeten uit de Oostvlietpolder’. De bedoeling is om deze, evenals een aantal jaren geleden, wekelijks aan Leidse gemeenteraadsleden en het college van Burgemeester en Wethouders te sturen. Met het nieuwe college wordt de actie herhaald met een nieuwe serie ansichten. Doormiddel van deze kaartenactie probeert de VVO de politiek en bestuurders een indruk te geven van de cultuurhistorische en natuurwaarden van de laatste open agrarische polder in de Leidse gemeente. De kaarten zijn voor iedereen te bewonderen op: www.vriendenoostvlietpolder.nl

Delen

2 reacties

  1. Harry Schoch op

    Ik blijf hopen (of is dat tegen beter weten in?!) dat er bij elk nieuw College en (deels) nieuwe Raad alsnog besef en inzicht groeien, dat VOL voor die groene Oostvlietpolder moet worden gegaan…..!

  2. Kiek mien een aanzichtkaart uit oostvlietpolder , oostvlietpolder wier licht dit UUUUU stiet niet op de aanzichtkaart , maar gelukkig hebben wie internet , even kieken , O dat is vlak bie leiden..

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline