Dronken man bedreigt portier

1

Een 40-jarige Leidenaar had in de nacht van zaterdag op zondag al wat te diep in het glaasje gekeken toen hij rond 0.20 uur een uitgaansgelegenheid in de Breestraat binnen wilde. De portier weigerde hem, waarop de Leidenaar woedend werd. Hij bedreigde de portier met de mededeling, dat hij terug zou komen om hem dood te schieten. De verdachte wordt dinsdag 30 oktober voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Delen

1 reactie

  1. Lammermarkt , Beestenmarkt , Steentraat daar is wel elke week oneenigheid (knokken) of iets dergelijks , maar ik kan de hedendaagse Leidenaar gerust stellen , Dat dit ook 30 jaar geleden gebeurden toen ik nog 25 jaar oud was , en het knoken in de zelfde regelmaat gebeurden.Ik weet wel dat een knokpartij van nu minder goed kan aflopen met de verliezer als vroeger. , in mijn tijd 30 jaar geleden zaten de rivaalende partijen na afloop met elkaar weer een pilsje te drinken en werden vrienden FOR EVER…

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline