Stevensbloem wordt aantrekkelijker

De uitstraling van het in de Stevenshof gelegen winkelcentrum de Stevensbloem, sluit niet meer aan bij de wensen van de bezoekers, bewoners, winkeliers, eigenaar en gemeente. Daar moet dus nodig iets aan gebeuren, vinden de gemeente en Elfstaete, de eigenaar van het winkelcentrum. Vanmiddag ondertekenen beide partijen een intentieovereenkomst, waarin zij de intentie uitspreken om gezamenlijk tot realisatie van de revitalisering en uitbreiding van het winkelcentrum te komen.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline