Getuigen gezocht van beroving

1

De politie is opzoek naar de getuigen van een beroving. Gisteravond rond 19.45 uur fietste een 45-jarige Oegstgeestse over de Leidsestraatweg, ter hoogte van de manege, toen een jongen en een meisje op een snorfiets achter haar kwamen rijden. Het meisje pakte de tas van de vrouw uit het fietsmandje, waarna het tweetal doorreed. De Oegstgeestse heeft de achtervolging ingezet, maar verloor de daders in de wijk achter de Leeuwerikstraat uit het oog. Wie de beroving of de daders gezien heeft, wordt dringend verzocht te bellen naar 0900-8844.

Delen

1 reactie

  1. Het is misschien ook handig , dat als een vrouw die op de fiets of brommer is , en een schoudertas bij zich heeft dit over haar nek te hangen met de tas voor haar boorst. Dan lijkt het mijn mindersnel weg te ritsen door dit gespuis.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline