Vergaderlocatie Statencommissie MKE gewijzigd

Vanwege de waarschijnlijk grote publieke belangstelling heeft de Provincie Zuid-Holland de vergadering van de Statencommissie Mobiliteit, Kennis en Economie (MKE) verplaatst naar de Grote Zaal in het KIVI NIRIA-gebouw, Prinsessegracht 23 in Den Haag. De vergadering start aanstaande vrijdag om 14.00 uur. Op de agenda staat onder meer het Definitief Ontwerp RijnGouweLijn.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline