SP: "Kom inspreken over de RijnGouwelijn"

1

Nu Gedeputeerde Staten van de provincie Zuid-Holland hebben aangekondigd de aanleg van de RGL door de Breestraat te willen doordrukken, moeten Provinciale staten moet daar nu een definitief besluit over nemen. Dat valt op 17 oktober. Iedereen die dat wil kan vrijdagmiddag 28 september om 14.00 uur in het provinciehuis inspreken bij de provinciale commissievergadering, waar over het voorgenomen besluit wordt vergaderd. De Leidse SP roept iedereen op dat te doen. “Mocht u of uw organisatie in een later stadium nog officiëel bezwaar willen aantekenen tegen het besluit van de provincie, of zelfs juridische stappen willen ondernemen, dan bent u verplicht om vrijdag te komen inspreken. Anders bent u in het verdere proces niet officiëel ‘belanghebbende’, zo waarschuwt de partij.

In elk geval OV-reizigersorganisatie ROVER, de Stichting Openbaar Vervoer op Maat (STOOM), en de Leidse Fietsersbond hebben aangekondigd in te zullen spreken. Ook wethouder John Steegh (verkeer) zal dat doen.

Iedereen die wil inspreken, moet zich tenminste 48 uur voor aanvang van de vergadering opgeven bij de commissiegriffier, Wouter Knop, w.knop@pzh.nl of tel. 070-4416494. Bij afwezigheid van de commissiegriffier kan contact worden opgenomen met statengriffie@pzh.nl.

Delen

1 reactie

 1. Wij kregen het volgende bericht via ROVER:

  De Commissievergadering wordt wegens mogelijk te verwachten drukte niet gehouden in het Provinciehuis maar in:

  Het KIVI-gebouw
  Grote Zaal
  Prinsessegracht 23 Den Haag

  Het Kivi-gebouw is gelegen op ongeveer 200 meter van het Provinciehuis. U wordt aangeraden bij het Provinciehuis te parkeren, mocht u met de auto komen, omdat er bij het Kivi-gebouw geen parkeergelegenheid is.

  Het aanvangstijstip is 14:00 uur. Weest u bij aanvang van de vergadering aanwezig. Alle inspraak vindt plaats bij het eerste agendapunt na een aantal huishoudelijke mededelingen. Uw bijdrage kan ten hoogste 3 a 4 minuten duren.

  vriendelijke groet,

  Wouter Knop
  commissiegriffier Mobiliteit, Kennis en Economie
  070 – 441 64 94
  w.knop@pzh.nl

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline