CD Lekkerrr Leids! te koop bij Sleutelstad

2

Vanaf nu is de cd Lekkerrr Leids! van het cabaret-duo Tartuffe weer te koop bij Sleutelstad aan de Koornbrugsteeg 3. Sinds de dames afgelopen week begonnen met het aanprijzen van de cd via Sleutelstad fm zijn de schijfjes niet aan te slepen. Binnen enkele dagen was de voorraad dan ook uitverkocht, maar vanaf vandaag is de cd weer volop verkijgbaar.

De cd kost 15 euro, er staan 10 Leidse liedjes op. Meer info over Tartuffe staat op www.tartuffe.nl.

Delen

2 reacties

 1. G.Zwanenburg op

   

          Dit zijn hele leuke plaatjes van de dames en heer

          Ik hoop er meer van horen?.

          groetjes.

                   G.Zwanenburg

                                    echte leidenaar 03-10 ’33

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline