Wesley Klein wint Leids Festival van het Levenslied

1

Leidenaar Wesley Klein heeft afgelopen zaterdag de negende editie van het Leids Festival van het Levenslied gewonnen. In een finale, die bestond uit Echtuh Mannuh uit Den Haag, Sjannie uit Budel, Joris uit Groningen, Wesley Klein uit Leiden, One Mike uit Zaandam en Ray van der Heiden werd Wesley Klein door de jury als winnaar gekozen, hij ontving een cheque ter waarde van 500 euro en een speciale bokaal. De jury bestond uit Ed Citroen, Leidse Kees, Sander Pardon en Willem Bey.

Tweede werd Sjannie uit Budel en derde Joris uit Groningen.

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Henny Zwaan

Je bent nu offline