Open dag Jeugdtheaterschool

1

Voor Kinderen en jongeren van 4 tot 20 jaar organiseert Jeugdtheaterschool Leiden e.o. op zondag 10 juni een open dag. De bezoekers kunnen op deze dag proeflessen volgen over onder meer: camera-acteren, toneel en drama. Verder worden er de hele dag vidio´s vertoond en is er informatie verkrijgbaar over de verschillende lessen, lestijden en kosten. De aanwezige docenten zijn graag bereid de verschillende cursussen toe te lichten.

De Open dag start om 10.00 uur en vindt plaats in de Jeugdtheaterschool aan Haagweg 4. De toegang is natuurlijk gratis. Meer informatie is te vinden op www.jtsleiden.nl .

Delen

1 reactie

  1. Harry Schoch op

    Een referendum zou, denk ik, goed uitvallen voor de Vrienden van de Oostvlietpolder. Maar zeker weet ik dat natuurlijk niet, mede omdat vaak de vraagstelling van een referendum te summier is en niet de hele zaak goed kan weergeven. Bovendien vind ik het ongelofelijk triest, dat de meerderheid van de Raad al die jaren zo weinig hart voor de hopelijk groen blijvende Oostvlietpolder heeft getoond en tegen beter weten in nog steeds dat bedrijventerrein + extra wegen wil! Ook heeft de Vereniging zich al die jaren keihard ingespannen met acties en allerlei (slepende) procedures en is het halen van het vereiste aantal handtekeningen voor een referendum een enorme klus. Raadsmeerderheid, erken gewoon dat jullie er naast zitten en geef deze allerlaatste groene polder terug aan de dieren, de boeren, de bewoners, de omwonenden en de vele recreanten en natuurliefhebbers…..! Het is veelzeggend, dat het schorsingsverzoek van de Vereniging door de Raad van State is toegewezen. Zelfs nu nog, ondanks de vaak niet zo gunstig uitpakkende Ruimtelijke Ordening, wint de Vereniging een zaak. Wel door, alweer, gigantisch veel werk te hebben verzet!

    Harry Schoch.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline