Harry Schoch benoemd tot erelid Vrienden Oostvlietpolder

10

Harry Schoch, een zeer regelmatige gast op deze site, is benoemd tot erelid van de Vereniging Vrienden Oostvlietpolder (VVO). In de zomer van 1998 kwam de gemeente Leiden met haar plannen naar buiten om in de Oostvlietpolder een baggerstort en een industrieterrein aan te leggen. In eerste instantie gestart als comité heeft de VVO bij haar verzet tegen deze plannen veel hulp ontvangen van Harry Schoch.

“Ook na de gemeenteraadsverkiezingen van 2006 bleef Harry staan voor zijn idealen en de speerpunten waar hij al jaren keihard voor knokt onder andere een groene Oostvlietpolder. Hij legde met pijn in het hart zelfs zijn raadslidmaatschap neer omdat hij zich niet kon verenigen met het gesloten college-akkoord tussen SP, PvdA, GroenLinks en ChristenUnie en hier geen verantwoordelijkheid voor wilde dragen,” aldus de VVO.

“Om hem op een gepaste manier te bedanken voor zijn grote betrokkenheid en verdiensten in de afgelopen jaren, heeft de VVO tijdens de Algemene Ledenvergadering op 17 april 2007 Harry Schoch benoemd tot erelid.” Na een kort woordje van de secretaris ontving hij uit handen van VVO-voorzitter Fons Overdijk de bijbehorende oorkonde.

Delen

10 reacties

 1. Aad vander Luit op

  Harry,

  Van harte gefeliciteerd met je mooie erkenning. Ik weet dat je het doet van uit je hart en niet voor titels e.d. maar het is, zeg ik als ervarings deskundige, best een goed gevoel dat er waardering is voor datgeen wat je doet! Ga vooral zo door.

  Met respect!!

  Aad 

 2. Eigenheimer op

  Een mens die leeft vanuit z’n hart verdient het om in het zonnetje gezet te worden!

  Gefeliciteerd!

   

 3. He Harry,
  Blijf doorgaan met je stem voor de natuur te laten horen!
  Blijf zo recht door zee en je hart volgen!

 4. een oud gezegde is…Streel het hoogste in rang dan blijf je zelf het langste in de zang , en als je dit niet snapt vraag het dan maar aan je oudste oma of opa , ik wil wel verklappen dat het iets te maken heeft met slijmmen

 5. Harry,

  Van harte gefeliciteerd, als iemand een pluim verdient bij jij het wel. Volgende keer bij de badmington gebak dus.

  Peter

 6. Harry Schoch op

  Beste mensen, dank voor de reacties…..! Dit is mij meer waard dan welke titel en /of positie ook…..!

  Groene Groet, Harry Schoch.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline