Uitslagenavond RGL-referendum in Pieterskerk

4

Woensdagavond wordt er een speciale uitslagenavond georganiseerd in de Pieterskerk. Tijdens deze avond zullen zowel de uitslagen van het referendum als die van de Provinciale Statenverkiezingen ruim aandacht krijgen. Burgemeester Lenferink zal naar verwachting rond 22.30 uur de uitslag van het referendum bekendmaken.

Tussen 20.00 tot 23.00 uur zenden de lokale omroepen Holland Centraal en Radio Rijnwoude een voorbeschouwinguit. Ook de uitslag van het referendum wordt live verslagen.

Delen

4 reacties

  1. Naar aanleiding van mijn vorige reactie: geintje natuurlijk. Kijk liever thuis achter de tv naar de uitslagen van Zuid Holland, veel interessanter.

  2. Hopelijk hebben ze dit keer van de gemeente bij deze uitslagenavond wel iets te drinken. Ik zit nog met een aantal consumptiebonnen van de GR-verkiezingen: er werden toen wel bonnen verkocht, maar er viel na een uur al niks meer te consumeren omdat de huishoudelijke dienst van de gemeente te weinig had ingeslagen. Vreemd, of geldt de nieuwe APV van ons ’stamhoofd Lenfrix’ nu ook al voor de niet-publieke ruimte en de interne krochten van het Stadhuis? Waar zijn de tijden gebleven van ‘Les Compagnons d’Armagnac’, toen onder compagnon Goekoop er in de Raadzaal gewoon een goed gevulde koelkast aanwezig was…? 

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline