‘Infotram’ bij Centraal Station

2

Op het Stationsplein staat voor de Kamer van Koophandel nog tot en met 7 maart de ‘Infotram Referendum RijnGouwelijn’. In de Infotram wordt informatie verstrekt over de RijnGouwelijn en hebben de voor- en tegenstanders een plaats om hun argumenten naar voren te brengen. De openingstijden zijn zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur en maandag tot en met woensdag van 7.00 tot 19.00 uur. De Infotram zal in de nacht van 7 op 8 maart weer worden afgebroken.

Delen

2 reacties

 1.  

   

  als dat doek van deze tram richting KATWIJK, net zo sterk is als dat doek van de boekenkast………………….!

  Dan zal de RGL wel niet door gaan!

  Gelukkig maar!!!

  Petra

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline