Grootse opening Mary Beystraat

Willem Beij, de neef van de Zangeres Zonder Naam, is van plan groots uit te pakken bij de officiële opening van de Mary Beystraat in de nieuwe wijk Vlietpoort nabij de Voorschoterweg. Momenteel is hij druk doende allerlei bekende artiesten uit te nodigen de opening met hun aanwezigheid en optredens te komen opluisteren. Vergevorderde onderhandelingen zijn er inmiddels al met zangeres Sugar Lee Hooper, maar ook Leidse artiesten hebben hun medewerking toegezegd.

Willem Beij hoopt de officiële opening te laten plaatsvinden op 21 maart, het begin van de lente. Dat was het favoriete seizoen van de Zangeres Zonder Naam.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline