GroenLinks start weblog over RijnGouweLijn

4

GroenLinks is een weblog begonnen in de hoop via de site het draagvlak voor de RGL verder te vergroten. De partij nodigt de Leidenaren uit om een kijkje te komen nemen op www.groenlinks.wordpress.com. “GroenLinks beoogt met deze weblog de komende weken op een dynamische wijze een bijdrage te leveren aan de discussie. Naast informatie over de RGL is er discussie mogelijk n.a.v. weblogberichten. Columns, flyers, feitelijke informatie, foto’s. De mogelijkheden van de digitale wereld zullen zoveel mogelijk benut worden,” zo meldt de partij in een persbericht dat wordt afgesloten met de zin: “Over de RGL bestaan nogal wat misverstanden. Deze site kan gebruikt worden voor het vinden van objectieve informatie.” Daar komt vast discussie over.

Delen

4 reacties

 1. Beste Groen Links. Een foto van een tram in Sarajewo. Waarom? En als rasechte Leienaar stem ik tegen. Door mijn beroep heb ik vele kontakten in de Leidse studentenwereld. Ik ben al weken fanatiek bezig met een “nee-campagne“.  Betaalt G.L. de tekorten? Ga ik door de RGL winkelen in Gouda? Ga ik nu meer naar Katwijk/Noordwijk door de RGL? Ik heb ook gesproken met winkeliers uit de Breestraat. Die zijn erop tegen. Laat de huidige situatie zoals het is. Is er al onderzoek gedaan naar de toenemende luchtvervuiling op de Hooigracht? Ik stem TEGEN 

 2. En verder G.L. De bussen uit de Breestraat. Men praat niet over de taxi`s. Die moeten maar in de file staan op de Hooigracht en zoals jullie weten moeten taxi-passagiers sinds kort betalen voor elke km en niet voor de tijd. Ik eis van jullie een verklaring voor die foto met een tram in Sarajewo. Waar zijn jullie in Godsnaam mee bezig?  

 3. Simone de Jong op

  Beste John,

  er zijn meer mensen met vele contacten in de studentewereld. Gelukkig hebben die doorgaans geen last van een tunnelvisie. De vele studenten die ik spreek….en dat zijn er vast meer dan jij denkt, stemmen voor. Waarom? Omdat ze alle argumenten wegen em inschatten wat echt belangrijk is. De mening van ene John is dat (helaas voor jou) niet.

 4. hans van egdom op

  GroenLinks roept Leidenaren op om foto’s van tramprojecten in te sturen. Ik heb zelf ooit die foto van de tram in Sarajevo geplaatst. Wat is daar mis mee? Beste John, misschien heb je ook nog wel leuke foto’s. Stuur ze op. De mooiste inzending krijgt een strippenkaart (en als jij de prijs wint met voldoende strippen om straks van Gouda naar Katwijk te reizen).

   

   

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline