Leiden laagste werkloosheid van Nederland

2

Regio Leiden en Bollenstreek heeft met 4,4 procent de laagste werkeloosheid van Nederland. Dat blijkt uit de Economische Monitor Zuid-Holland 2007. In het onderzoek zijn 40 regio’s met elkaar vergeleken. Met name hoogopgeleiden doen het goed. Ook in de regio rond Gouda, Alphen aan den Rijn en in Delft en Westland liggen de percentages laag.

In grote steden zoals Den Haag ligt het percentage van mensen die op zoek zijn naar een baan hoger, in Den Haag en directe omgeving komt het uit op 8,2 procent. Maar de werkeloosheid is ook daar flink afgenomen.

Delen

2 reacties

  1. Zullen we de noodzaak van de bebouwing van de Oostvlietpolder dan nog maar ’s tegen het licht houden? Want het argument van “extra banen” is met dit bericht toch wel naar het rijk der fabelen verwezen.

  2. Dus beleid dat gericht is op extra werkgelegenheid is fout omdat het werkt??  Hoe in de war kun je zijn!

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline