Stelling 3 internet-discussie Oostvlietpolder

1

Om over de Oostvlietpolder een inhoudelijke discussie te voeren en over diverse zaken hieromtrent wat meer helderheid te krijgen, is de Vereniging Vrienden Oostvlietpolder (VVO) november 2006 op internet aan de hand van stellingen een gastenboek gestart waar een ieder middels het plaatsen van berichten op kan reageren. Regelmatig zullen er stellingen worden toegevoegd. De derde stelling luidt: Bij de keuze tussen groen of industrie in de Oostvlietpolder luistert de politiek niet naar de burgers, maar alleen naar de lobby van het bedrijfsleven.

Reageren op deze stelling is mogelijk via //www.vriendenoostvlietpolder.nl

Delen

1 reactie

  1. Ik reageerde al op de site zelf, maar doe het hier ook kort: goed dat de Vrienden het tot het einde toe volhouden! Misschien dringt het besef ,dat er echt genoeg leegstaat, toch nog door. Hoopgevend vind ik het onlangs verschenen artikel over de Kamer van Koophandel, die leegstaande (bollen)hallen in gebruik wil zien nemen door andere bedrijven…..Nu nog een ander bestemmingsplan en vooral geen snelweg door de Oostvlietpolder…..!

    Harry Schoch.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline