Mishandeling in uitgaansgelegenheid

In een uitgaansgelegenheid aan de Nieuwe Beestenmarkt heeft in de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 februari een mishandeling plaatsgevonden. Een 19-jarige Leidenaar raakte gewond in zijn gezicht nadat hij door een glas geraakt was. De aanleiding van de mishandeling zou gelegen zijn in een eerdere woordenwisseling tussen de verdachte en het slachtoffer. De verdachte, een 19-jarige plaatsgenoot, is door de politie aangehouden.

Getuigen verklaren dat hij met een glas in het gezicht van de Leidenaar geslagen had. De politie maakt proces-verbaal tegen de verdachte op.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline