CDA verbolgen over proefvlakken RGL op Stadhuisplein

6

CDA-raadslid Abram Flippo is behoorlijk ontstemd over de aanleg van proefvlakken op het Stadhuisplein. Ten eerste vindt hij het ongepast dat de gemeenteraad hierover niet van tevoren is ingelicht en ten tweede vindt hij het gewoon weggegooid geld. Wethouder John Steegh van verkeer heeft weliswaar een eigen budget om neutrale voorlichting te geven over de RijnGouwelijn, maar dit ging de CDA-er toch wat te ver.

Op het Stadhuisplein worden vanaf deze week vier varianten van bestrating tussen de tramrails getoond.

Delen

6 reacties

  1. Ook hier weer duur gemeenschapsgeld over de balk!! Net als die mooie bruine staalconstructie aan het station gaat ook hier weer geld verloren. Mogen we dan kioezen welk soort bestrating wij mooi vinden om onder de RGL te leggen. Ik weet nog wel iets: Een paar mijnenvelden uit voormalige oorlogsgebieden.

    Ik ga in elk geval niet met de openingsrit mee.

  2. Had dit geld inderdaad niet beter gebruikt kunnen worden. Geen leuk idee dat ik als belastingbetaler mag mee betalen aan nutteloze geld verslindende promotie akties voor iets waar ik falikant op tegen ben.

  3. is deze opdracht aan Sloos & Zn. onderhands gegund en heeft dit project nog iets te maken met de uitkomst van het interne onderzoek van de Dienst M&B uit 2004 naar het openbaar aanbesteden van bestratingen in Leiden?

  4. wat is dat trouwens voor banner hier links? Een ingezonden mededeling of promotie door Sleutelstad.nl?

  5. Chris de Waard op

    Alle banners (reclameplaatjes) op Sleutelstad zijn advertenties. Net als bij elk medium, niks bijzonders toch? De tegenstanders hebben kennelijk geen belangstelling om op die manier te adverteren.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline