Actiesticker “Geen trein door de stad” te koop in 9 winkels

4

Op 7 maart vindt het referendum over de RGL door de binnenstad van Leiden plaats. De tegenstanders Fietsersbond, ROVER en STOOM hebben zich verenigd in het comité Geen Trein door de Stad. Op ludieke wijze proberen ze de aandacht te vestigen op de gezamenlijke website: het webadres www.geentreindoordestad.nl staat op een reflecterende sticker die geplakt kan worden op het spatbord van een fiets, fietstas of jas. De actiesticker is voor 50 eurocent verkrijgbaar bij negen adressen in Leiden.

“De Fietsersbond had al eerder de spatbordstickers Geen Fietsers Tussen de Rails en die vonden gretig aftrek”, aldus woordvoerder Elsbeth Klink, “We wilden nu iets dat meer opviel en toen kwamen we op het idee van een reflecterende sticker. Dat valt enorm op als je die op je spatbord, jasbeschermer of kettingkast plakt. Naast een sticker met het webadres hebben we ook een versie met Geen Tramtrein tussen de Fietsers.” De actiesticker is verkrijgbaar bij: YoorIt, Kort Rapenburg; Labruyere, Haarlemmerstraat; De Ideewinkel, Apothekersdijk; De Hoorn, Morsstraat; Huishoudzaak Oudshoorn, Diamantplein; Bloemsierkunst La Ventura, Kooilaan; Albo Supermarkt, Kopermolen; MediCare, Kopermolen Postkantoorshop Van Zelm , Van ’t Hoffstraat

Delen

4 reacties

 1. albert simonis op

  Waar blijft de grote bumpersticker? En het raambiljet? Niet alleen fietsers zijn tegen de RGL!

 2. Goed idee, Albert. Maar helaas is het budget van de tegenstanders wat kleiner dan dat van de voorstanders. Weet jij een sponsor ?

 3. albert simonis op

  Probeer het eens bij Connexxion. Of de leverancier van zijn bussen?

  Ik heb in ieder geval de nodige stickesr kunen bemachtigen bij Oudshoorn op het Diamantplein. Ze staan pontificaal in het zicht op de toonbank.

 4. P. Bannenberg op

  Oh wat is die Piet Schuur weer aan het mekkeren zeg. Wees blij dat je uberhaupt subsidie krijgt om die verrotte nee-campagne van je te financieren.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline