Stelling 2 internet-discussie Vrienden Oostvlietpolder

1

Om over de Oostvlietpolder een inhoudelijke discussie te voeren en over diverse zaken hieromtrent wat meer helderheid te krijgen, is de Vereniging Vrienden Oostvlietpolder (VVO) november 2006 op internet aan de hand van stellingen een gastenboek gestart waar een ieder middels het plaatsen van berichten op kan reageren. Regelmatig zullen er stellingen worden toegevoegd. De tweede stelling luidt: Een industrieterrein in de Oostvlietpolder is niet noodzakelijk vanwege de werkgelegenheid in Leiden.

Reageren op deze stelling is mogelijk via //www.vriendenoostvlietpolder.nl

Delen

1 reactie

  1. Harry Schoch op

    Inderdaad, NIET NOODZAKELIJK!!!

    In Regio Rijnland staat er genoeg leeg en willen wij dat nou?! Maar blijven doorgaan met “economische groei” in de Randstad en leegtrekken van andere gebieden in Nederland??!! Groene gebieden blijven opofferen terwijl er meer dan genoeg aan bedrijventerreinen leegstaat??!! Waar wonen de beslissers?? Ja. lekker in een duur huis in het groen!! Ik gun het hen, maar laat hen dan met hun poten afblijven van het weinige groen dat Zuid Holland nog heeft!! Groen, waar mensen met weinig geld nog plezier van kunnen hebben en dan zelfs nog groen dat alleen voor dieren is. Want ERG vaak wordt vergeten dat er ook groen nodig is, zowel bomen als struiken en andere onderbegroeiing, die nou eens niet toegankelijk zijn voor mens + hond!!

    Harry Schoch.

    Harry Schoch.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline