SWIFT organiseert Avondvierdaagse

Van maandag 15 t/m vrijdag 19 mei organiseert de Leidse Ren en Tourvereniging SWIFT weer de Avondvierdaagse. In die periode zijn er iedere avond in de omgeving van de stad speciaal uitgezette tochten van 15 en 30 km. De tochten voeren langs stempelposten die ook zullen functioneren als zomerse koek- en zopietenten. Deelnemers kunnen vier avonden uitkiezen om zo de volledige Avondvierdaagse te fietsen, iedereen krijgt een speciale herinnering. Wethouder Raymond Keur van de SP zal op 15 mei om 18.30 uur het startschot geven.

Inschrijven kan iedere avond bij het clubhuis van SWIFT tussen 18.30 uur en 19.30 in park ‘De Bult’, Willem v.d. Madeweg 1. Het clubhuis is tevens de startplaats van de Avondvierdaagse.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Henny Zwaan

Je bent nu offline