Man met mes gestoken, politie zoekt getuigen

1

De politie is op zoek naar drie jongens die op maandag 17 april rond 18.30 uur een 31-jarige man uit Leiden met een mes hebben gestoken. Het slachtoffer reed met zijn vriendin in een auto toen in bocht van de Diamantlaan twee jongen op een fiets bijna tegen hen aanreden. De man stapte vervolgens uit en ging achter de jongens aan, als reactie gooiden de jongens met opzet de fiets tegen de auto waarna zij weer opstapten en wegreden. De man zette lopend de achtervolging op het tweetal in. In de Robijnstraat voegde zich nog een jongen bij het stel.

Op een gegeven moment trok één van de jongens een mes en maakte zwaaiende bewegingen. In een poging zich af te weren werd het slachtoffer in zijn hand gestoken, hierop trok hij zich terug en is even later door ambulancepersooneel aan zijn verwondingen geholpen. De politie is op zoek naar eventuele getuigen en vraagt personen die iets gezien hebben contact op te nemen met het team Leiden-West via 0900-8844.

Delen

1 reactie

  1. Wel, Wel, Wel. Het begint zo langzamerhand op een Leidse folklore te lijken dat een groot deel van de Leidse jeugd met messen rond loopt te zwaaien. Het moet mogelijk zijn om eens een razzia te houden op een zaterdag avond en eens te tellen hoeveel messen er in beslag genomen zijn. Ik ben bang dat de politie de buit wel met een knappe aanhanger naar het bureau moet transporteren. En dan heb ik het alleen nog maar over de zaterdag avond. Een zware boete is hier wel op z’n plaats. Met daar opvolgend een ouderwetse militaire opleiding van twee jaar. Dan is dat uitschot misschien aardig opgeknapt of genezen van die fratsen.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline