MediaPoort in het teken van hutspot en theater

De jaarlijkse hutspotparty in de MediaPoort Leiden staat dit keer in het teken van het theater. Bij de happening aan de Rooseveltstraat worden de gasten als ‘echte’ toneelacteurs ontvangen en leveren zelf een belangrijke bijdrage aan een typografisch blijspel in zes bedrijven. In samenwerking met de dit jaar 300-jarige Leidse Schouwburg krijgen genodigden na afloop nog een leuke attentie mee. Naast amusement biedt de hutspotparty onder het genot van een hapje en een drankje volop gelegenheid tot netwerken en staat er uiteraard hutspot met klapstuk op het menu.

De MediaPoort Leiden is in 2002 geopend en biedt onderdak aan ondernemingen, die oplossingen bieden op het gebied van communicatie en financieel management. Binnen dit unieke concept werken individuele ondernemingen vanuit een zelfstandige positie samen. De volgende ondernemingen zijn in de MediaPoort aan de Rooseveltstraat 12 gevestigd: Drukkerij Groen, The Document Factory, e-Vision, [D]Imago, Atripel en Délifrance.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline