Hoorzitting Vrienden Oostvlietpolder op 16 september

2

Op 16 september vindt naar aanleiding van een bezwaarschrift van de Vereniging Vrienden Oostvlietpolder (VVO) een hoorzitting plaats. De VVO had samen met een aantal andere organisaties in maart een bezwaarschrift ingediend bij het ministerie van LNV inzake de aan de gemeente Leiden voor de Oostvlietpolder verleende ontheffing volgens de flora- en faunawet.

De bezwaren van de VVO richten zich op de onjuiste en onvolledige informatie die door de gemeente Leiden is verstrekt ter onderbouwing van de aanvraag. Daarnaast is het voortbestaan en de instandhouding van de in de Oostvlietpolder voorkomende flora en fauna onvoldoende geregeld en gegarandeerd, vinden de vrienden.

Afhankelijk van de uiteindelijke beslissing op het ingediende bezwaarschrift, zal de VVO “niet schromen om gerechtelijke stappen te ondernemen”.

Delen

2 reacties

  1. Goed initiatief,

    Alleen vraag ik me af of de VVO in haar bericht aan Sleutelstad Nieuws niet heeft vermeld WAAR de hoorzitting plaats vindt, of dat Sleutelstad dat zelf is vergeten te plaatsen.

    Ergo, waar  moeten we wezen?

    Paul

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline