12 Finalisten in finale Levensliedfestival

1

Donderdagavond werd in negen Leidse café’s de voorronde gehouden voor het Leids Festival voor het Levenslied. Op 18 september wordt in de Stadsgehoorzaal de finale gehouden. Van de tientallen deelnemers uit heel Nederland, zijn er 12 geselecteerd voor die finale. Zes artiesten komen dan uit in de categorie ‘Klassiekers’ en zes in de categorie ‘Nieuwe Levensleid’.

De volgende artiesten gaan door naar de finale op 18 september 2004 in de Stadsgehoorzaal:

Nieuwe levenslied
Eèrmoei (winnaar 2003)
Duo Dos
Wim van Beyeren
Ed Citroen
John van Leeuwen
MAZZEL

Klassiekers
Wesley Klein
Ranzig
Kevin Kenzo
Jurgen Jonkers
Raymond
Karel Kaasschaaf

Delen

1 reactie

  1. Jean-Marie Pollet, alias Kevin Kenzo, uit Zwevegem is tot in de finale geraakt op het festival van het levenslied in Leiden. In september zal hij de jury proberen te overtuigen met een nummer van André Hazes. De voormalige heftruckchauffeur is een grote fan van de Amsterdamse zanger en imiteert hem al 15 jaar. http://www.andrehazesimitator.be

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline